Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قمی نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در خصوص نابسامانیدر بازار خودرو و تقاضای غیرمنطقی خودروسازان برای افزایش قیمت آن گفت:‌ کارخانجات خودروسازی ایران باید از انحصار خارج شوند تا بتوانند رقابت کنند. البته این رقابت در زمینه قیمت و کیفیت است.

وی افزود: باید شرایطی ایجاد کرد تا با ارائه تسهیلات لازم افرادی که صلاحیت مالی و کاری دارند بتوانند با ایجاد کارخانجات خودروسازی و تبدیل آن به قطب‌های تولید این صنعت در کشور و افزایش آنها ضمن حضور مؤثر این افراد در گود اقتصاد خودرو منجر به بالا رفتن تولید ناخالص ملی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کارخانه‌های ایران‌خودرو و سایپا در حالی به مردم خودرو آن هم با کیفیت پایین تحویل می‌دهند که باید چندین ماه و حتی یک سال قبل به حساب آنها، پول را واریز کرده و سپس با قیمتی که اصلاً واقعی نیست خودروی خود را که به هیچ وجه امکانات لازم را نداشته و به‌روز نیست تحویل گیرند.

قمی خاطرنشان کرد: آزادسازی واردات خودرو می‌تواند باعث رشد و شکوفایی صنعت خودرو در ایران و بالا رفتن رقابت در این بخش شود. همچنین می‌تواند با شراکت با دیگر کشورها و حتی تشکیل کنسرسیوم چندجانبه و خارجی کار مشترکی انجام داد تا کیفیت خودرو بالا رود.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: کارخانجات خودروسازی ایرانی در حال حاضر یکه‌تاز بازار هستند و هر طور بخواهند در زمینه قیمت و کیفیت با مشتری رفتار می‌کنند چرا که خیالشان راحت است که رقیبی برای آنها وجود ندارد.

قمی گفت: برخی کارخانجاتی که برای شرکـت‌های ایران خودرو و سایپا قطعه می‌سازند دچار مشکلات مالی زیادی شده‌اند که برای مثال یک کارخانه تولید قطعه در پاکدشت در حالیکه ۱۲۰۰ کارگر دارد بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان از ایران‌خودرو طلب دارد. این در حالی است که ریخت و پاش این شرکت و حتی شرکت سایپا اگر کاهش پیدا کند و سومدیریتی در آنجا وجود نداشته باشد به راحتی می‌توان مشکل بدهی به قطعه‌سازان را برطرف کرد.

وی گفت:‌ متأسفانه شرکت‌های خودروسازی به بهانه بالا رفتن قیمت دلار و تورم به تولید کشور و مردم ضربه می‌زنند. 

این نماینده مجلس ادامه داد: انتظار از سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان غش کردن به سمت خودروسازان و یا دلالان نیست بلکه باید عدالت را رعایت کنند. ضمن اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت هم باید بر جزئیات اتفاقات ایران خودرو و سایپا اشراف داشته و مانع از سواستفاده‌های مالی، رانت، ریخت و پاش و حقوق‌های چند ۱۰ میلیونی شود. همچنین سازمان تعزیرات حکومتی باید نظارت بر خودروسازی را افزایش داده و بداند انتقادات مردم به قیمت‌های خودرو منطقی است. 

قمی گفت: وقتی قیمت خودرو مشخص است افزایش کاذب این قیمت در بازار توسط دلالان قابل بررسی بوده و با شرایط کشور هم‌خوانی ندارد. لذا با افزایش نظارت‌ها باید کاری کرد که قیمت‌ها براساس دلالان و سودجویی آنها افزایش پیدا نکند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان داشت: به نظر می‌رسد که شرکت‌های خودروسازی فعلی به شرکت‌های جدیدالاحداث اجازه بروز و ظهور و فعالیت نمی‌دهند در حالیکه اگر فضای کسب و کار این صنعت مطلوب باشد مردم قدرت انتخاب خودرو براساس کیفیت و قیمت را داشته باشند می‌توان به گسترش این صنعت در ایران امیدوار بوده تا حتی صف‌های خرید خودرو شکل نگیرد.

وی گفت: قطعه‌سازان کارهای خود را انجام می‌دهند در حالیکه شرکت‌های بالادستی آنها یعنی ایران‌خودرو و سایپا طلب آنها را نداده و موجب بروز التهاب در بازار می‌شوند.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: به وزیر صنعت، معدن و تجارت به دلیل اهمال در زمینه کنترل بازار خودرو و افزایش قیمت آن و دلال‌بازی اخطار می‌دهم و نباید هزینه سومدیریت در شرکت‌های خودروسازی بر گردن مردم افتاده و از جیب مردم پرداخت شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری