Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@14:32:16 GMT

صدها میلیارد به جیب دلال‌های خودرو می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۳۲۲۲

نایب رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: افزایش قیمت لجام گسیخته خودرو که نارضایتی شدید مردم را به دنبال دارد، قابل توجیه و پذیرفتنی نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان و رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس از گروه صنعتی ایران خودرو بازدید کرد.

نماینده مردم اردکان طی بازدید سه ساعته از گروه صنعتی ایران خودرو همراه با دانشجویان دوره دکترای مدیریت محیط زیست و اساتید درس تکنولوژی صنعتی؛ از بخش‌های مختلف کارخانه ایران خودرو ازجمله خط تولید و مونتاژ، اتاق رنگ، مجموعه تصفیه فاضلاب، مرکز تحقیقات و کنترل آلایندگی خودروها دیدن کرد و در خصوص برنامه‌ها و روند اقدامات انجام شده با مدیران این شرکت بزرگ خودروسازی به گفتگو نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  محمدرضا تابش طی جلسه‌ای با مدیرعامل و مدیران گروه صنعتی ایران خودرو با تبریک روز کارگر و تشکر از تلاش‌های ارزنده و صبر و بردباری این سخت کوشان عرصه تولید و اقتصاد کشور گفت: برخی اقدامات ایران خودرو در خصوص تنوع بخشی به تولیدات و تلاش برای کیفی سازی محصولات و بهبود وضعیت زیست محیطی در کارخانه و فرایندهای تولید در خور تقدیراست، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب و مورد انتظار و برآورده کردن خواسته‌های مردم فاصله داریم و باید در این جهت همت و برنامه‌ریزی بیشتری صورت گیرد.   نایب رئیس فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: افزایش قیمت لجام گسیخته خودرو که نارضایتی شدید مردم را به دنبال دارد، قابل توجیه و پذیرفتنی نیست.   وی ادامه داد: شاید در این موضوع، خودروسازان کمتر مقصرند و مسئولیت عمده برعهده مسئولان و تصمیم گیرانی است که بواسطه نداشتن استراتژی و برنامه عملیاتی مؤثر برای مقابله با چالش‌ها و اتخاذ تصمیمات در زمان مناسب، این وضعیت را به وجود آوردند و اکنون شاهد هستیم صدها میلیارد تومان پول سرازیر جیب دلال‌ها شده است.   نماینده اردکان تاکید کرد: باید این موضوعات کالبد شکافی شود و افکار عمومی در جریان امر قرار گیرند و با خاطیان احتمالی نیز برخورد شود.   همچنین مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز در این جلسه خواستار تدوین راهبردی مشخص و پایدار برای صنعت خودرو کشور شد و عنوان داشت: با این اقدام صنعت خودرو کشور مسیر توسعه را به درستی طی خواهد کرد.   وی با بیان اینکه ما تولیدکننده خودرو هستیم گفت: با وجود ۸۰۰ شرکت قطعه ساز و تأمین ۸۵ درصد قطعات از سازندگان داخلی نمی‌توان گفت که صنعت خودرو کشور مونتاژ کار است اما در عین حال نیز نمی‌توان عنوان خودروساز به آن اطلاق کرد.   یکه زارع خاطرنشان کرد: دارا بودن پلتفرم اختصاصی و توان طراحی خودرو ما را خودروساز خواهد کرد.   وی تصریح‌کرد: در این زمینه تلاش‌های مستمر و جدی در ایران خودرو در حال انجام است که شاهد نتایج آن در آینده خواهیم بود.   یکه زارع درباره قرارداد با پژو گفت: حتی با رفتن پژو ما قادر خواهیم بود محصول جدید را بدون حضور شریک خارجی و با عمق ساخت بالا تولید و عرضه کنیم و قطعاً پژو از ترک بازار ایران زیان دیده است.   وی درباره مشکلات فعلی صنعت خودرو کشور گفت: افزایش چند برابری قیمت نهاده‌های تولید و ممانعت از اصلاح قیمت فروش محصولات تولید را با چالش‌های متعددی مواجه کرد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید